Erkek Kadın Dünyası

gülümseten yüzleri ile erkek kadın ilişkileri

Hakkımda

    Şimdiiiiiiiiii Ben Kimim ???

# Hepiniz hoşgeldinizzzz benimmm “Erkek Kadın Dünya”maaa…  #

Kim olduğumun ne önemi var ki? Defalarca canı çıkana kadar ağlamış sonra da “Yıkılmadım ayaktayım” süsü veren Havva Kızları’ndan biriyim işte…  :)

Memleketin birinde gelmişim dünyaya, şansım varmış ki ben ebemin elinde ağlamışım… Tuhaf, erkek değil de kadın elinden başlamışım ağlamaya…

Vayyy şimdi yazarken geldi aklıma. Demek ki benim ağlamalarım da kadın elinden olcakmış… İlk ağlamam sevgilimle arama giren kaynanamdı… İkincisi sevgilimle arama giren sevgilimin kankasının sevgilisi! :@

Töbe yarabbim…

Her neyse şimdi ağlamıyorum. Olanlara gülüyorum. Kimler olanlara gülüyor çok merak ediyorum ve defalarca ağlamış olmasına rağmen kaç kare EKADU fotosu gibi (Solda gördüğünüz üzre) herşeyi unutup ya aynı adama ya da başka birinin kollarında böyle mest olmuşuz…??

Yazık yahu ! Nedir bizim bu erkeklerden çektiğimiz… Filme gidiyoruz ağlıyoruz,

 Doğuyoruz, doktor erkek doktorun elindeyken başlıyoruz daha ağlamaya… Büyüyoruz ilk darbemizi daha ilkokul sıralarında alıyoruz… Sinemaya gidiyoruz böğüre böğüre ağlıyoruz kim ağlatıyo bizi? Filmi hazırlayan senarist… Geneli hangi cins, buyur burdan yak bu da erkek !!!

Vay anasını… “Besle kargayı oysun gözünü” işte burda devreye girmez mi? Bizden doğuyorlar bizi ağlatıyorlar. Amaaaa yoook yemezler annem yemezler… Bundan sonra içimiz dışımız bir… heeerşeyi yazıyoruz burdan. Herkes istediğini paylaşabilir, tek bir şartla ! ÖNCE BEN GÖRCEM…  :)

Tabii ki amaç erkekleri ezmek değil… Gecelerden sabahlara, sabahlardan gecelere kadar salya sümük durmadan melankolğe bağlayıp zır zır ağlamaları artık komedi yapma zamanıdır. Yeter yahu azıcık da gülelim…

DİPNOT: Valla önemli Dipnot’tur… Gördüğünüz foto Vampirella’dır… Hem işve hem naz, dimdik de sağlam… Valla böyleyim diyen gelsin :) Paylaşmayı seven gelsin ! :)


Yorum bırakın